Opplev Norge fra en helt ny side

Vi nordmenn er kanskje et av de folkeslagene som reiser aller mest. Dette er derimot som oftest sørover, ofte til varme strøk slik som Syden. Det er derimot mye flott å se på her til lands, og selv om dette ofte er dyrt, så trenger det ikke alltid være det. Truestory er en nettside som jobber aktivt for å spre norske opplevelser billig ut til nordmenn. Målet er at nordmenn skal få oppleve sitt eget land fra et helt nytt perspektiv. Enten en vil oppleve naturen, den spennende historien, klassisk og tradisjonsrik kultur eller helt enkelt god mat, så har Truestory opplevelsene som virkelig frister. Uansett hvilken opplevelse du går for er du garantert et godt avbrekk fra hverdagen. Ingenting slår det å komme seg ut av komfortsonen og virkelig oppleve noe. Enten det er alene eller med andre, så er det opplevelse som virkelig øker livskvaliteten og gleden vår.

Båtturer i Norge

Norge er et ganske langt land. Selv om vi kanskje er aller mest kjent for våre langstrakte fjellkjeder, så er det nok den lange kysten som er det aller beste med Norge. For båtglade folk er det nok av opplevelser å ta av i Norge. Enten en ønsker fart og moro, eller helt enkelt en rolig tur på sjøen er det mange alternativer å velge og vrake i her. Uansett hva en går for kan en være garantert en herlig natur og blått hav så lenge øyet ser. Ingenting slår norsk natur, og det er sannelig sjøen og kysten vår et meget godt bevis på.

Prøv disse båtturene:

Turene du aldri vil glemme

Uansett hvilken av de tre båtturene du velger vil du være garantert en opplevelse du aldri kommer til å glemme. En tur med private yacht gir mannen i gata en helt unik luksusopplevelse, og dersom du virkelig vil imponere din kjære, enten til bursdag eller jubileum, så er dette et ypperlig valg. Fjordcruiset byr på et noe mer rimeligere alternativ, men med den samme fantastiske naturen. Selv om kanskje ikke båten er like luksus som en yacht, får du fortsatt en helt enestående opplevelse. De to ovennevnte opplevelsene er begge for de som liker å nyte naturen i rolig omgivelser. Dersom du heller har lyst på fart og spenning, så er RIB safari valget for deg. Her får du så vidt øye på naturen, men du får sannelig et skikkelig adrenalin rush. Med disse tre alternativene ferskt i minne bør det ikke være noen unnskyldning for ikke å oppleve Norges kyst og sjø. Her er det mange alternativer å velge og vrake i.