Opplevelsene du aldri glemmer

Julestria er akkurat over, men det betyr ikke at gavepresset er over. På våren kommer det garantert bursdager, konfirmasjoner og andre eventer som forventer gaver. På sommeren er det helt sikkert bryllup, og bursdagene kommer haltende her også. Uansett årstid er det gavepress, og da er det kjedelig å ikke vite hva en skal gi. De klassiske gavene som sokker og andre kjedelig plagg er virkelig gått ut på moten, og selv om mottaker trenger disse, er det lite glede å spore. Siden hele poenget med å gi en gave er å spre glede bør dette forbedres. Opplevelsesgave.com tar sikte på å løse gaveproblemet en gang for alle. Ved å gi bort opplevelser ønsker dette selskapet å gi gavesituasjonen en renovasjon. Med en opplevelse vil mottaker bli mye mer fornøyd, og du slipper det slitsomme gavepresset. Med denne gaven er du også nærmest garantert at mottaker ikke får en identisk gave av andre.

Zipline i Holmenkollen

Opplevelsesgave.com sitt utvalg er helt unikt, og her finnes det opplevelser for de aller fleste. Både han/pappa, hun/mamma, par og barn er blant individene som blir truffet av det enestående utvalget her. Kanskje aller kulest av alle opplevelsene Opplevelsesgave.com tilbyr er deres enestående opplevelse Zipline i Holmenkollen. Her blir du presentert med en av de flotteste utsiktene over Norges hovedstad og det med et dropp på 361 meter. Da er du garantert at adrenalinet bruser, og du vil sent glemme denne opplevelsen. Fra toppen kan det nesten virke som bunn av hoppbakken ikke har noen bunn, og at du vil falle i evigheter. Dersom du virkelig ønsker å gi en kul gave er dette en av de aller beste alternativene. For å gjøre det enda bedre kan du gi gaven og inkludere deg selv i opplevelsen. Da er du garantert at mottaker for alltid vil huske at du var med.

Gi en gave som huskes

De aller færreste husker hvem som ga dem hva opp gjennom årene. Faktisk, om en tar en kikk i garderoben er en neppe sikker på om en anskaffet klærne selv eller om en gammel tante kjøpte disse. Ved å gi en opplevelse vil du være garantert at mottaker vet akkurat hvem som ga dem gaven. Deltar du selv vil det nesten være fornærmende om mottaker ikke husker at du ga opplevelsen! Da vil du forøvrig huske gaven selv, og det blir en toveis glede. Mens du setter utfor Holmenkollen, eller deltar i en av de mange opplevelsene Opplevelsesgave.com tilbyr, kan du med et smil om munnen tenke at mottaker aldri vil glemme dine enestående gaver. Møt året med et helt nytt perspektiv på gaver, og bli husket som den som startet en trend med å gi opplevelser i gave!